avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare expirata de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare expirata de 2 zile

Salut,daca "Promisunea bilaterala de vanzare-cumparare" care o fost facuta la notar,a unui imobil,a expirat.Este posibil ca eu sa nu mai pot incheia contractul de vanzare-cumparare?Am vorbit cu constructorul si el mi-a spus ca nu are rost sa facem "Act aditional la promisiunea bilaterala de vanzare-cumparare" pentru prelungirea termenului deoarece in cateva zile o sa fie gata "Contractul de vanzare-cumparare".(am achitat 90% din valoarea imobilului)

Ar fi bine sa ma intalnesc cu constructorul in fata notarului pentru incheierea unui act aditional?

Sau mergem pe incredere?

Cu stima,

Ioan
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:36, 9 Iulie 2017
Mai asteptati cateva zile sa vedeti daca se tine de cuvant.Contractul poate fi incheiat chiar daca termenul din promisiune a expirat.
Contactati promitentul vanzator ,vedeti daca se impune incheierea unui act aditional la contractul initial
Dacă ați plătit 90% din valoarea imobilului eu nu v-as recomanda sa mergeți pe încredere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauză antecontract v-c nerespectată de dezvoltator. pot renegocia contractul? kaz89 kaz89 Buna ziua,acum cateva luni am cumparat o garsoniera intr-un cartier rezidential in valoare de 33000eur.Initial am platit 1500 euro pentru rezervare,ulterior am ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune vanzare-cumparare ciprian_stanciu ciprian_stanciu Buna ziua, Am semnat un act de promisiune de vanzare-cumparare, in calitate de cumparator, pentru un apartament cu data scadenta de 30 Noiembrie 2015. ... (vezi toată discuția)
Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)