avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Telefon in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Telefon in garantie

Buna ziua! Am un telefon luat la abonament de la telekom dintr-un magazin internity, telefonul s-a defectat si a fost trimis in service de unde am primit solicitarea inlocuirii din magazin. Magazinul internity a fost lichidat iar acum am ramas cu telefonul stricat, singura solutie sugerata de asistenti a fost sa merg in Bucuresti desi eu locuiesc in Brasov. Se poate schimba telefonul intr-un alt magazin partener telekom, gen Germanos ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: claudiu1200 , utilizator 23:33, 9 Iulie 2017
Daca este magazin partener ar trebui sa se poata fara probleme.
Am incercat la Germanos, insa am fost refuzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantia telefonului claudiu1200 claudiu1200 Buna ziua! Am un telefon luat la abonament de la telekom dintr-un magazin internity, telefonul s-a defectat si a fost trimis in service de unde am primit ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului - telefon defect la prelungire contract adinacalitu adinacalitu buna seara as dori daca se poate sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia eu find client telekom dina vara in data de 29 octombrie am fost sunata de un operator ... (vezi toată discuția)
Probleme reziliere contract telekom danmarianpopescu danmarianpopescu In data de 22.10.2014 am facut cerere intr-un magazin Germanos de rezilere contract, cerere inregistrata si stampilata de ambele parti . Mentionez ca perioada ... (vezi toată discuția)