avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantia telefonului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantia telefonului

Buna ziua! Am un telefon luat la abonament de la telekom dintr-un magazin internity, telefonul s-a defectat si a fost trimis in service de unde am primit solicitarea inlocuirii din magazin. Magazinul internity a fost lichidat iar acum am ramas cu telefonul stricat, singura solutie sugerata de asistenti a fost sa merg in Bucuresti desi eu locuiesc in Brasov. Telefonul a fost trimis in service dintr-un magazin Germanos partener telekom, insa cei de la Germanos au refuzat sa il inlocuiasca, ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: claudiu1200 , utilizator 13:00, 11 Iulie 2017
Sesizati oficial situatia in care va aflati la operatorul de telefonie=telekom Bucuresti care a pus la dispozitie aparatul telefonic
Am incercat, insa mi s-a spus ca nu ma pot ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon in garantie claudiu1200 claudiu1200 Buna ziua! Am un telefon luat la abonament de la telekom dintr-un magazin internity, telefonul s-a defectat si a fost trimis in service de unde am primit ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului - telefon defect la prelungire contract adinacalitu adinacalitu buna seara as dori daca se poate sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia eu find client telekom dina vara in data de 29 octombrie am fost sunata de un operator ... (vezi toată discuția)
Probleme telefon telekom. cata_angels cata_angels Buna ziua, in data de 13.11.2018 am cumparat un HTC U12+ de la Telekom. Apoi am observat ca nu functioneaza bine,adica se blochează. Am contactat serviciul ... (vezi toată discuția)