avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... conducere cu permis suspendat si flagrant
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

conducere cu permis suspendat si flagrant

Buna ziua

Pot primi pedeapsa cu suspendare in cazul in care sunt cercetat pentru conducere cu permisul supendat si flagrant pentru dare de mita unui politist de la politia rutiera pentru a nu intocmi dosar penal? Cat timp dureaza cercetarea penala?
Am doi copii in intretinere iar sotia este in concediu de maternitate. se tine cont de acest lucru la efectuarea pedepsei in cazul in care nu este cu suspendare?
Multumjesc
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 19:25, 29 Septembrie 2009
Este destul de greu sa obtineti o pedeapsa cu suspendare , deoarece ati savarsit doua fapte de natura penala si care se pedepsesc in consecinta . Cercetarea penala dureaza ,iar date privind dosarul puteti primi de la parchet. Se va tine cont in aplicarea pedepsei ca suntetio singurul intretinator de familie.Cu suspendare poate fi atunci cand sunteti la prima abatere.
Va multumesc pentru raspuns.
Revin cu intrebarea: avand copiii in intretinere se poate ca pedeapsa sa fie cu supendare?
Sau pana la finalizarea procesului sotia nemaifiind in concediu de maternitate este obligata sa se angajeze si atunci nu voi mai fi singurul intretinator al familie. Si nu exista posibilitatea primirii unei pedepse cu suspendare?
Pentru dare de mita este mai greu,mai ales ca vine si cealalta infractiune de conducere fsrs permis (cu permisul supendat ), dar totusi ar fi foarte bine sa va angajati un avocat bun sa va reprezinte.
Se poate consulta dosarul la Parchet, deoarece darea de mita este de competenta procurorului de la Parchetul Judetean, daca politistul este agent de politie.
Succes!
Destul de greu de primit cu suspenfdare in cazul dvs , dar nu si imposibil.
Intereseaza in speta daca sunteti la prima abatere....
Sfatul meu este sa va luati un aparator expert in dreptul penal , gen profesorul Neagu! Numai asa puteti sa scapati doar cu o condamnare cu suspendare!B-)

Alte discuții în legătură

Martor - marturie mincinosa xuser xuser Pe scurt: vin 5 sa ma bata. Politia il prinde pe unul iar ala cheama ,sa zicem, pe 2 dintre complici ca martori (mincinosi evident). Daca din martori devin ... (vezi toată discuția)
Articolul 260 c.p. oana loredana oana loredana Am fost citata ca martor intr-un dosar penal ( la Parchet - DGA ) si m-am prezentat insotita de un avocat deoarece nu cunosteam obiectul cauzei pentru care am ... (vezi toată discuția)
Marturie mihaela89 mihaela89 am si eu o intrebare....care sunt sansele ca o persoana care a depus marturie mincinoasa sa scape fara inchisoare??? si ce ar trebui sa faca?? sa isi retraga ... (vezi toată discuția)