avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Institutie de invatamant nesustinere examen
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Institutie de invatamant nesustinere examen

Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea problema.
Fiica mea nu a absolvit bacalaureatul iar la finele liceului am inscris o la o postliceala din cadrul unei universitati.Binenteles cu plata ,cursurile desfasurandu se pe parcursul a doi ani..la finele celor 2 ani urmand sa si sustina examenul de calificare profesionala si proiectul si sa obtina atestatul.Luna aceasta respectivul colegiul ,prin Director ne a tot plimbat pe motiv ca Aracip ul nu a dat colegiului nu stiu ce aprobare si copiii nu si pot sustine examenul decat in februarie.Noi parintii am ramas cu banii dat si auzim tot felul de promisiuni dar nimic concret.Ce ma sfatuiti sa fac?va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Reinscrierea la liceu, urgent va rog... va multumesc :) tarkan tarkan Renuntare la diploma de bacalaureat :) Din ce am citit, am inteles ca domnul ministru Sorin Campeanu, ar fi afirmat ca se poate renunta si la diploma de ... (vezi toată discuția)
Dupa ce termini 12 clase ce primesti ? in afara de foaia matricola ... elenasilvia2 elenasilvia2 Dupa ce termini 12 clase ce primesti ? In afara de foaia matricola si diploma pe care o primesti la festivitate. Primesti Diploma de absolvire a liceului sau ... (vezi toată discuția)
Cine elibereaza diploma de bacalaureat? mirelas mirelas Buna ziua ! Am si eu o problema la care v-asi ruga sa ma ajutati sa ii gasesc raspunsul .Fratele meu a urmat un liceu particular la sfarsitul ultimului an nu ... (vezi toată discuția)