ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

anaoi75 
	    	Utilizator

anaoi75 
	    	Utilizator	    

Probabil a depus plangere penala pentru infractiunea de lovire sau alte violente.
Incadrarea se face in functie de zilele de ingrijiri medicale retinute in CML.
Proba se poate face prin inscrisuri(CML, alte acte medicale, planse foto etc.) si martori(daca exista pe situatia de fapt).
Daca au depus plangerea stiind ca fapta nu este reala, pot fi acuzati de inducerea in eroare a organelor judiciare.
 anaoi75 
	    	Utilizator

anaoi75 
	    	Utilizator	    

Probe pot fi apreciate atat documente medico legale cat si eventuali martori la incident
Conditionat de obiectul plangerii,de mijloacele de proba invocate de catre reclamant,
de declaratiile partilor,politistul urmeaza sa analizeze si in final sa dispuna solutie fie de incadrare a faptelor sub incidenta penala si eventual declinare responsabilitate solutionare in favoarea instantei de judecata ,fie inexistenta elementelor constitutive ale vreunei fapte sub incidenta penala,situatie in care partea interesata se poate adresa instantei de judecata civile pentru eventuale daune
~ final discuție ~
 xp-kry	                   

Fiul meu a avut o altercatie verbala la scoala cu o colega ( copii au 15-16 ani) . Colega are un prieten de 23 ani, la care aceasta apeleaza sa-i aplice o ... (vezi toată discuția)
	                    xp-kry	                   

Fiul meu a avut o altercatie verbala la scoala cu o colega ( copii au 15-16 ani) . Colega are un prieten de 23 ani, la care aceasta apeleaza sa-i aplice o ... (vezi toată discuția)

E7890r	                   

Buna sara. In primul rand , eu sunt minor si am varsta de 17 ani . Ieri in jurul orei 14:15 mergeam pe strada cu prietena mea , si am trecut pe langa un grup ... (vezi toată discuția)
	                    E7890r	                   

Buna sara. In primul rand , eu sunt minor si am varsta de 17 ani . Ieri in jurul orei 14:15 mergeam pe strada cu prietena mea , si am trecut pe langa un grup ... (vezi toată discuția)

ValentinConti	                   

Va salut!
Fiul meu a fost batut de un vecin. Erau mai multi in fata blocului si probabil faceau galagie. Al meu fiind mai mic a fost prins si batut. La scara ... (vezi toată discuția)
	                    ValentinConti	                   

Va salut!
Fiul meu a fost batut de un vecin. Erau mai multi in fata blocului si probabil faceau galagie. Al meu fiind mai mic a fost prins si batut. La scara ... (vezi toată discuția)