avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna dimineata. Va rog sa-mi spuneti care sunt mostenitorii in urmaroarea situatie: fratele vecinului a decedat. Are casa proprietate. cine mosteneste casa daca el nu a fost casatorit si nu are copii? Rudele lui sunt: parintii in viata, fratele si o sora in viata, un frate decedat.
Mai are ai un teren intravilan pe care l-a achitat integral pa Primarie dar pentru care nu a facut intabulare.Va multumesc.
Mostenitori vor fi parintele, fratele, sora in viata si, daca este cazul, copiii fratelui decedat . Acestia din urma vin prin reprezentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune CataAlex CataAlex Am nevoie de o informație în legătură cu taxa de succesiune.Am un vecin mai oropsit de care nu de îndura nimeni să aibă grijă.Am o relație bună cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren dobandit prin mostenire. iuliana57 iuliana57 Fratele meu a decedat acum doua luni. Nu are copii si eu sunt singura sora. Parintii nostri nu mai traiesc. Cumnata mea vrea sa facem succesiunea si pentru ... (vezi toată discuția)
Succesiune-rog raspuns montecarlobaby montecarlobaby Buna ziua . As avea o intrebare. Parintii mei au mai multe imobile . Suntem 2 frati: eu si sora mea. Sora mea este casatorita . Parintii au facut contract de ... (vezi toată discuția)