avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie Gard din BCA pe hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie Gard din BCA pe hotar

Buna ziua
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez cu un vecin care si-a construit un gard de BCA pe hotar fara sa ceara acordul propietarului pe mine,dar in lipsa mea spune ca l-a intrebat pe un fratre al meu daca este de acord cu constructia gardului inclusiv cu scurgerea de pe streasina unei magazii atasate de gard in curtea mea.Fratele meu nu mai traieste acum dar cand a fost in viata l-am intrebat daca stie ceva despre constructie si mi-a spus ca nu stie cand a fost construit gardul.Acum vecinii spun ca au intrebat pe un alt frate care locuieste langa mine daca este de acord cu construirea gardului si spun ca a fost de acord sa-l construiasca,dar el nu recunoaste.Pentru scurgerea de apa de pe magazia lui am rezolvat anul trecut pentru ca am facut plangere la politia locala si acestia l-au pus sa distanteze magazia de hotar la un metru distanta de zidul construit,dar acum a ramas zidul construit de 16m lungime cu inaltimea de doi metri.Nu este inregistrat la primarie nu are proiect si nu plateste impozit prntru Zid.Anul trecut m-au reclamat la politie pentru construirea unui hol la casa fara ca aceasta constructie sa-i afecteze cu ceva ,dar m-au reclamat ca sa se razbune pe mine ca nu i-am lasat cu streasina si burlanele de scurgere la mine in curte fara sa stie ca eu urmam sa fac actele pentru contruierea holului.Am fost amendata de politia locala si acum sunt pusa in legalitate.Pot sa-i dau in judecata pentru faptul ca m-au reclamat la politie si ca eu m-am imbonlavit de stres din cauza lor? Constituie daune morale stesul pe care mi l-a produs?
Voi aprecia orice raspuns pe care mi-l veti da.
Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Streasina in curtea mea just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! Vecinul meu a construit casa pe hotar, cu intreaga streasina (aproape un metru) pe terenul meu, si burlane puse aiurea, care nu isi indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Vesnica streasina danydany danydany Buna ziua , Imi construiesc o casuta si langa casa vreau sa construiesc o anexa de 10-15 m lungime.(camera centralei , spatiu de depozitare lemne , un ... (vezi toată discuția)
Constructie ridicata prea aproape de proprietatea mea angyandreescu angyandreescu Buna ziua. As avea si eu o problema legata de o proprietate la tara, unde locuieste bunica mea. Un vecin a ridicat o constructie exact langa gardul nostru, apa ... (vezi toată discuția)