avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pierdut act de identitate (buletin) uk
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pierdut act de identitate (buletin) uk

Exista vreo companie privata in Romania sau uk care se ocupa cu acte de identitate pierdute sau furate? Ma aflu in uk manchester si nu mai am act de identitate si stiu ca ar trebui sa apelez la ambasada insa nu am posibilitatea sa merg pana la Londra si nici timpul necesar si vreau sa stiu daca exista vreo compania sau ceva care se ocupa cu asa ceva gen eu trimit banii primesc confirmarea si ei imi trimit un buletin nou prin special delivery la adresa din uk a mai incercat cineva metoda aceasta? Rog si ofer seriozitate p.s. Doar cei care au un raspuns folositor sa raspunda, multumesc ofer
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:23, 17 Iulie 2017
Si ma rog, pozele cine le face? Dar cu identificarea persoanei cum ramane? Din pacate aveti doar 2 posibilitati, fie veniti in tara, fie mergeti la ambasada si imputerniciti pe cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare id in afara granitei Liviuuk Liviuuk Buna ziua numele meu este Liviu Rusen, ma confrunt cu o problema pe cat de simpla atat de complicata pentru functionarii publici. Locuiesc in UK mai bine de 1 ... (vezi toată discuția)
Pierdut buletin ue Valgero Valgero Buna ziua, Va rog sa ma ajutati deoarece ma aflu intr-o problema destul de delicata. Ma aflu in UK la munca iar ieri am observat ca nu-mi mai gasesc ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru copil nascut in anglia iulia_pro iulia_pro Buna ziua, Din cate am citit pe forum, am inteles ca unul din documentele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere, este, o adeverinta de ... (vezi toată discuția)