avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... intrerupere de activitate
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

intrerupere de activitate


pt inscrierea la ex admitere magistratura -vechime 5 ani , la cerere se anexeaza o declaratie pe propria raspundere ca nu ai avut intrerupere de activitate ....
1.ce se intelege prin intrerupere de activitate? si cazurile de suspendare - concedii medicale , crestere copil , somaj tehnic sau doar cazurile de incetare a cim , incompatibilitate , exercitare altei profesii
2. daca o persoana are o perioada de intrerupere ( sa zicem 1 an nu a exercitat profesia - a fost in somaj ) nu depune declaratia sau depune o declaratie in care precizeaza perioada de intrerupere?
3. care este consecinta existentei unei perioade de intrerupere ?
de ex pe listele din primavara am vazut o situatie in care dosarul era respins pt ca lipsea declaratia
Cel mai recent răspuns: raresmocanu81 , utilizator 13:46, 24 Noiembrie 2009
cred ca zilele astea voi da o fuga pana la tribunal sa intreb despre ce este vorba cu aceasta declaratie , pentru ca eu de exemplu nu am mai profesat (sunt consilier juridic, am lucrat altceva) de 3 ani , asa ca doresc sa fiu sigur, sa nu ma mai agit degeaba. daca aflu ceva va anunt si pe voi.
ar fi bine sa aflam mai multe detalii . multumim
eu am trimis o adresa la csm si astept raspuns ( sper sa-l primesc pana se termina inscrierile)
am citit pe un alt forum cum ca cei care au intrerupere de activitate ( de ex 2 ani cjr 1 an contabil 3 cjr ) tr sa depuna o declaratie in care sa precizeze ca nu avut intreruperi de activitate cu exceptia ......
Declaratia pe propria raspundere ca nu sunt intreruperi in activitate consta in faptul ca cei minim 5 ani trebuie a fi fost efectuati neintrerupt.
nu cred in interpretarea de mai sus
legea 303 nu spune nimic de vechime continua iar regulamentul nu poate adauga la lege
Sper sa aveti dreptate si sa ne vedem cu totii la ex. in 15 noiembrie .Eu lucrez din octombrie 2002 ca si consilier juridic, dar am stat 2 ani si jumatate in CIC ptr. cei 2 copii ai mei, din 2005-2008. Asa ca sunt tare curioasa daca imi vor valida cererea de inscriere .
Oricum nu ma las de invatat , daca nu ma vor acum, incerc la anul si tot asa pana prind un loc.

Alte discuții în legătură

Intrebare vechime in specialitate papiioana papiioana Salutare! Am urmatoarea intrebare: la concursul de admitere în magistratura pot participa, intre altii, consilierii juridici cu o vechime în specialitate de ... (vezi toată discuția)
Intrerupere activitate ENGFULL ENGFULL pt inscrierea la ex de admitere in magistraura se cere a se anexa la cerere si o declaratie pe propria raspundere ca nu ai avut intrerupere in activitate ... (vezi toată discuția)
Vechime si iar vechime - intrebare karie_tm karie_tm Daca o persoana are \" 5 ani \" vechime neintrerupta respectiv a lucrat intre 2001 -2007 dar din 2007 nu a mai lucrat deloc exista sanse sa i se respinga ... (vezi toată discuția)