avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent, ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent, ccc

Sunt in ccc din 12.07.2016 as dori sa ma intoc la locul de munca din septembrie 2017 pana in 01.02.2018. In martie se va naste urmatorul copil. Daca intru in ccc din 01.02.2018 voi mai primi si stimulentul?
Cel mai recent răspuns: Emi3 , utilizator 17:48, 14 Iulie 2017
În cazul în care persoana îndreptățită beneficiară a stimulentului de inserție după împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap, naște în această perioadă unul sau mai mulți copii sau se află în situațiile prevăzute la art. 8 alin. (2) din OUG 111/2010 poate opta fie pentru continuarea acordării stimulentului până la împlinirea de către primul copil a vârstei de 3 ani, respectiv 4 ani, în cazul copilului cu handicap, fie pentru acordarea concediului și a indemnizației lunare pentru cel din urmă copil.
Pentru această perioadă, cele două drepturi nu se pot cumula și nu se aplică prevederile art. 9 alin. (4) din ordonanța de urgență.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul stimulent cu insertie konstantyn9 konstantyn9 Buna seara! O mama a beneficiat de concediu crestere copil si indemnizatie, pentru ca s a intors cu cel putin 60 de zile pana sa faca copilul 2 ani ... (vezi toată discuția)
Supliment de insertie si ccc Dee-DeeM Dee-DeeM Daca in timpul in care unul dintre parinti primeste suplimetul de insertie pentru primul copil, se naste inca un bebelus, celalalt parinte poate opta pt CCC ... (vezi toată discuția)
Norme metodologice la legea 66/2016 dijmarescu dijmarescu BUna ziua, Va rog, au fost publicate normele metodologice de punere in aplicare a prevederilor Legii nr. 66/2016 pentru modificarea si completarea OUG ... (vezi toată discuția)