avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine mă poate ajuta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine mă poate ajuta?

Fratele meu e închis din data de 3 Iulie 2017. Vreau detalii despre el și nimeni nu ne zice,noua familiei, nimic. Dacă fratele meu ar fi zis că nu vrea sa fie anunțată familia, nu ne-ar fi anunțat nimeni?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 06:47, 15 Iulie 2017
Daţi mai multe detalii.

Prin "închis" înţelegeţi arestat preventiv, sau în executarea unei pedepse ? Adică, a avut proces la instanţă, a primit o condamnare ?

Dacă sunteţi membrii de familie, aveţi dreptul să-l vizitaţi, fie că e deţinut la penitenciar,fie că e la arestul poliţiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de vizita in cazul arestului preventiv deliaioana deliaioana prietenul este in arest preventiv si procurorul nu imii da voie sa il vizitez.niciodata nu imi motiveaza alegerea.mentionez ca este inchis de pe urma ... (vezi toată discuția)
Drept vizita inchisoare fosta sotie AndraBB AndraBB Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare, in cazul in care 2 persoane au divortat,au impreuna un copil minor si una din persoane momentan se afla in arest ... (vezi toată discuția)
Mutarea intr un alt penitenciar mai aproape de casa melinaR melinaR buna seara am un nepot care e inchis de 5 ani si ceva are de facut 7 ani jumate si e la un penitenciar de 100 si ceva de km distanta de casa ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)