avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drept de vizita in cazul arestului preventiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drept de vizita in cazul arestului preventiv

prietenul este in arest preventiv si procurorul nu imii da voie sa il vizitez.niciodata nu imi motiveaza alegerea.mentionez ca este inchis de pe urma acuzatiilor aduse de niste persoane care au fost obligate sa scrie declaratii impotriva lui in caz contrar luanduse ajutorul social de la primarie.va rog ajutati-ma..
Cel mai recent răspuns: deliaioana , utilizator 19:20, 25 Aprilie 2014
nu procurorul stabileste daca puteti sa il vizitati sau nu.din moment ce e arestat inseamna ca are avocat, chiar daca e din oficiu.cu avocatul discutati nu cu procurorul.persoanele private de libertate au dreptul la vizite.pentru mai multe detalii citit legea privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate
am vb siel mia dat o cerere pentru a o inainta si a mi se aproba vizita.cand am mers in arest mi-au zis ca fara acordul procurorului nu imi dau voi.evident am mers la sediul diicot,si cand am dus cererea mi sa respins pe loc..a doua oara:(nu imi motiveaza alegerea niciodata.deci nu stiu ce sa fac..avocatul mia zis ca fara acordul lui nu am cum sa il vad..acest lucru mi sa zis si de politisti care sunt in arest...i se pare un abuz din moment ce nu imi motiveaza alegerea
mentionez ca este arestat penru 30 de zile momentatn.nu se afla in penitenciar ci in arestul politiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept vizita inchisoare fosta sotie AndraBB AndraBB Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare, in cazul in care 2 persoane au divortat,au impreuna un copil minor si una din persoane momentan se afla in arest ... (vezi toată discuția)
Cine mă poate ajuta? Anckulina Anckulina Fratele meu e închis din data de 3 Iulie 2017. Vreau detalii despre el și nimeni nu ne zice,noua familiei, nimic. Dacă fratele meu ar fi zis că nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Urgent : cerere respinsa ca nefondata . IonutPerschi IonutPerschi Buna ziua , am o intrebare referitoare la un caz . Sora mea este arestata preventiv intr-un dosar . Perioada de cand este arestata preventiv este de 7 luni si ... (vezi toată discuția)