avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minor si familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minor si familie

Buna ziua .
Sunt tatăl unei fetițe de 4 anișori . Aceasta imi poarta numele . Plătesc pensie alimentară regulat de aproximativ 2 ani . Iar de curând s.a terminat si dosarul pentru programul de vizita . Am primit comunicarea cu hotărârea. Dar nu este definitivă... maine ar trebui să iau fata in domiciliul meu pentru 15 zile . Intrebarea mea este : se aplica legea in contextul in care ma aflu .. fara sentinta definitiva ? Multumesc anticipat ... imi doresc atat de mult sa imi pot lua copilul acasă
Sentința este executorie, deci o puteți pune în executare chiar de mâine.
Chiar dacă nu este definitiva, este totuși executorie.
instiintati-o pe mama in scris ca va duceti maine.
Teoretic...e executorie! Practic.....estimez ca poate la anul, daca ziceti ca platiti pensie de 2 ani dar abia acum ati primit drept de legaturi.
Stimate tătic, fetiţa de 4 anişori vă cunoaşte? Aţi ieşit împreună, numai în doi, dvs. cu ea în parc, la plimbare, la circ?
Pai...de unde? Banii de pensie nu au miros de tata, mai ales cand trec prin contul mamei.....

Alte discuții în legătură

Influența negativă a tatălui asupra copilului. ce pot face pe cale legală? Honey32 Honey32 Buna ziua. Am o problema cu fostul concubin si cu relatia lui de tata cu fiica noastra. De fiecare data cand o aduce (dupa vizita la el) fetita, de 2 ani si 5 ... (vezi toată discuția)
Alienarea parentala ce este de fapt ? brokenangel brokenangel Buna ziua, Va rog spuneti mi si mie daca se poate ce este si cum se manifesta ALIENAREA PARENTALA ? Cum poate cineva afirma despre parintele rezident ca ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)