avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozit specific
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozit specific

Buna ziua,
Lucrez la o unitate care se incadreaza la plata impozitului specific pentru locuri de cazare (hotel) si pentru restaurant (nu se incadreaza la complex hotelier).
Din totalul locurilor de cazare,exista un numar de 28 locuri ce nu sunt date spre inchiriere de vreo 4 ani (urmeaza renovarea lor) dar au fisa de clasificare 2 stele.Calculez impozit specific si pentru ele?
Unitatea are trecuta ca activitate secundara si 5630-Baruri si alte activitati de servire a bauturilor.Din moment ce se plateste impozit specific pentru activitatea principala 5610-Restaurante, unitatea e obligata si la plata impozitului pentru cod caen 5630?

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar turism, aplicabil de la 1 ianuarie 2017 Daniela Belingher Daniela Belingher Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti in ce masura aceasta noua reglementare ma afecteaza si daca acest impozit va trebui platit si in urmatoarea situatie: - ... (vezi toată discuția)
Impozit specific ndeea ndeea Daca compania are inscrise in actul constitutiv ca activitati secundare, activitati corespunzatoare codurilor CAEN 5621 - ,,Activităţi de alimentaţie ... (vezi toată discuția)
Impozit 2019 avisdevara avisdevara Daca o societate cu activitate restaurant si hotel depaseste plafonul de impozit micro, va plati impozit 16% sau impozit specific ? (vezi toată discuția)