avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura storno termen de emitere legal
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura storno termen de emitere legal

Buna ziua! Acum două luni am solicitat reparatia mașinii de spălat care era în garanție. Nu au reparat-o in timp util, după multe discuții s.a ajuns la concluzia că masina trebuie înlocuită! Acum 12 zile au venit și mi-au ridicat mașina de spălat dar factura storno nu mai apare! Ținând cont că este vorba despre un produs indispensabil pt o familie cu doi copii mici, in cat timp sunt obligați să.mi emită factura storno? Mă tot amâna că mâine, că nu dau de cei de la contabilitate, etc.. Ieri au trecut două luni de când mașina nu mai funcționa cum trebuia și 12 zile de când mi.au luat.o și aștept.. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pe cine reclama? vânzător sau service? mihaidavid mihaidavid Buna seara! Acum un an am cumpărat de la o firma renumita, să.i zicem E o mașină de spălat vase și una de rufe. De la început au avut probleme respectiv ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am solicitat o reparație la o mașină de spălat ... Ig_Florentina Ig_Florentina Bună seara, am solicitat o reparație la o mașină de spălat în garanție, după o lună de zile au reușit sa trimită pe cineva sa schimbe piesa defectă ... (vezi toată discuția)
Produs defect altex cozmapaunita cozmapaunita Buna ! Am achizitionat un laptop in luna aprilie 2016 si dupa nici o luna de zile m_am prezentst cu el la magazin pentru ca se bloca si nu raspundea la comenzi ... (vezi toată discuția)