avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura storno termen de emitere legal
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura storno termen de emitere legal

Buna ziua! Acum două luni am solicitat reparatia mașinii de spălat care era în garanție. Nu au reparat-o in timp util, după multe discuții s.a ajuns la concluzia că masina trebuie înlocuită! Acum 12 zile au venit și mi-au ridicat mașina de spălat dar factura storno nu mai apare! Ținând cont că este vorba despre un produs indispensabil pt o familie cu doi copii mici, in cat timp sunt obligați să.mi emită factura storno? Mă tot amâna că mâine, că nu dau de cei de la contabilitate, etc.. Ieri au trecut două luni de când mașina nu mai funcționa cum trebuia și 12 zile de când mi.au luat.o și aștept.. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pe cine reclama? vânzător sau service? mihaidavid mihaidavid Buna seara! Acum un an am cumpărat de la o firma renumita, să.i zicem E o mașină de spălat vase și una de rufe. De la început au avut probleme respectiv ... (vezi toată discuția)
Certificat garantie legala Mariana Antonescu Mariana Antonescu Am cumparat online o masina de spalat. La livrare totul parea in regula..Am primit-o in 21 noiembrie dar am montat-o in 5 décembrie cand ne-am mutat.La prima ... (vezi toată discuția)
Masina de spalat noua defecta BiancaAdina BiancaAdina Vreau sa stiu daca imi pot cere inapoi suma platita pe o masina de spalat rufe, care nu are nici 24 de ore de la cumparare si nu este functionabila>X-( (vezi toată discuția)