avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul nu vrea sa semneze lichidarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul nu vrea sa semneze lichidarea

Buna ziua

Lucrez la o societate comerciala in functia de contabil ( contabilitate primara iar in ultimul timp am fost mai mult pe credicontrol), in data de 04. 07. mi am dat demisia, angajatorul a semnat-o. Saptamana aceasta angajatorul mi-a inamanat o instiintarea care pana la data de 30.07 sa las balanta analitica si balanta contabila sa fie fara diferente. In caz contrar nu mi se semneaza demisia. Se poate sa am probleme din cauza asta.? Sa nu mi sr semneze lichidarea?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreea.dragomir100 , utilizator 19:17, 17 Iulie 2017
Demisie reprezinta actul unilateral de vointa a salariatului care, printr-o notificare scrisa, comunica angajatorului incetarea contractului individual de munca, dupa implinirea unui termen de preaviz.

Demisia opereaza incetarea contractului de munca, in mod unilateral, fara a fi necesara aprobarea acesteia de catre angajator.
Astfel, angajatorul , in speta, ia act de demisia dvs fara a fi obligatorie aprobarea acesteia.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate incheia un contract de munca antysteaua13 antysteaua13 Am semnat demisia cu acordul partilor incepand cu data de 01 04 2014 dar nu s-a incheiat contractul de munca. Ce pot face in situatia de fata? (vezi toată discuția)
Demisie refuzata AndreeaBC1990 AndreeaBC1990 Daca imi inaintez demisia, angajatorul poate sa imi refuze demisia? Mi au motivat sa aduc persoana in locul meu daca vreau sa plec. Este legal acest lucru? (vezi toată discuția)
Contract de munca transstefan transstefan va rog din suflet sa-mi spuna si mie cineva cum poate inceta un contract de munca . daca tu te-ai instintat directorul cu decizia ta de a nu mai lucra in ... (vezi toată discuția)