avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma in faliment,concediu neefectuat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma in faliment,concediu neefectuat

Firma a intrat in faliment si nu am primit concediu pe 2016 si jumate pe 2017,am sanse sa primesc ceva compensatie materiala?
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 00:37, 17 Iulie 2017
Concediul de odihna neefectuat se plateste. Prin urmare sunteti titularul unei creante salariale. Administratorul/ lichidatorul judiciar ar fi trebuit sa va inscrie in Tabelul de creante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac dupa falimentul firmei la care am lucrat mutulica1 mutulica1 Firma la care am lucrat a dat faliment.In momentul lichidarii nu ni s-au dat restantele salariale. Ni s-a dat decizia de incetare a contractului de munca ... (vezi toată discuția)
Plata concediului neefectuat in 2009 platon_mirella platon_mirella Pana in prezent am lucrat la o societate care a intrat in procedura de faliment. Am efectuat perioada de preaviz, iar pe data de 10.05.2010 inceteaza CIM. In ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti lucutza55 lucutza55 am lucrat la o societate care a intrat in faliment. cum pot recupera drepturile banesti neachitate respectiv plata pentru perioada de previz si pentru ... (vezi toată discuția)