avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am nevoie de o informatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am nevoie de o informatie

Inainte de 1989 tatal meu si o parte din fratii sai inafara de o sora au renuntat la casa parinteasca in favoarea celui mai mic dintre frati. Intre timp au decedat toti fratii . Mostenirea ramasa nu afost intabulata nici in momentul de fata pe terenul aferent si gradina casei . Dintre mostenitori legali ar mai fii un nepot din partea surori care nu a renuntat la mostenire. Ceilalti nepoti mai au dreptul la mostenire daca parintii lor au renuntat la mostenire si terenul ne a fost intabulat nici in momentul de fata ???
Cel mai recent răspuns: Cecilia Popa , Avocat 00:01, 18 Iulie 2017
Descendentii ai caror parinti au renuntat la mostenire in favoarea altcuiva, nu mai pot pretinde niciun fel de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi atacata de catre fiu renuntarea la mostenire a parintelui? ellena ellena Trei frati ramin mostenitorii unei proprietati. Fiecare din cei trei avand copii, respectiv unul are un copil major, iar ceilalti doi cite doi copii majori. ... (vezi toată discuția)
Mostenitori rezervatari vs mostenitor testamentar irina65 irina65 Buna ziua, Va expun situatia mea si as dori, rog frumos, o lamurire. Am o varsta destul de inaintata si ceva probleme de sanatate. Si pentru ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Mostenire verginica73 verginica73 in curtea parinteasca a ramas ocumnata deoarece fratele meu a murit si parintii sant morti demult, , cumnata nu are copii si nici acte asa ca avem toti fratii ... (vezi toată discuția)