buna ziua am si eu o mica problema,eu sunt rezident in italia,iara sotia a deschis actiune de divort in Romania.Pentru ca nu pot ajunge acum acasa sa ma apar ce as putea sa fac,cum as putea imputernici pe cineva sa ma reprezinte,pt ca deja respectiva nu imi mai da fetita la telefon sa vorbesc macar.As putea sa cer incredintarea fetitei,pt ca am descoperit ca ea are o relatie inca dinainte de a deschide actiunea de divort.Un mic ajutor va rog frumos sunt un tata disperat ca nu pot sa imi aud macar fetita (are 4 anisori)la telefon.
E prea mic copilul si sunteti prea departe de tara sa aveti sanse reale la incredintarea minorului.
Puteti cere acest lucru dar cel mai bine este sa obtineti un drept de vizita cat mai indelungat.
Sa aveti dreptul la o vacanta de o luna cu copilul, etc.
Si pentru acest lucru va trebuie avocat intcucat altfel nu veti primi nimic.
Adica nici macar nu veti putea vedea copilul.
Depunerea fluturasului va ajuta instanta sa stabileasca pensia de intretinere de 1/4 dar ar putea arata ca sunteti de buna credinta.Ar putea ajuta la programul de vizita.Acest lucru trabuie sa il discutati cu avocatul dvs pe care il veti angaja.
Divort
nanum
am si eu o problema si am nevoie de sfaturile d-voastra.
sunt casatorita de 20 de ani si am si un copil minor . datorita neintelegerilor sotul meu a introdus ... (vezi toată discuția)