avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obtinere autorizatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obtinere autorizatii

Doresc sa-mi infiintez un magazin alimentar si nu stiu daca trebuie obtinute autorizatii prealabile (sanitar - veterinar, PSI, etc) sau se merge pe autorizatia pe proprie raspundere.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cristinaraisa , utilizator 21:06, 14 Ianuarie 2006
Neaparat trebuiesc acele autorizari si altele...
Sa inteleg ca acele autorizatii se obtin ulterior inregistrarii societatii? Si care dintre ele, PSI, sanitar, si protectia muncii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la pompieri cucu andreea cucu andreea buna ziua,stie cineva daca imi trebuie aceasta autorizatie psi pentru un magazin de 70metri patrati aflat la parterul unui bloc? va multumesc (vezi toată discuția)
Autorizare punct lucru -chiosc alimentar ENGFULL ENGFULL PENTRU AUTORIZARE UNUI CHIOSC ALIMENTAR ESTE SUFICIENTA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE SAU SUNT NECESARE AUTORIZARI SPECIALE DE LA DSV , PSI , DSP APM? (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)