avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admiterea in magistratura si buna reputatie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admiterea in magistratura si buna reputatie

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Am fost salariata unei societati de la care am avut imputernicire sa semnez in numele si pentru societate diferite contracte de vanzare-cumparare si distributie, precum si drept de semnatura in banca, in sensul ca puteam depune si retrage numerar si semna file cec si bilete la ordin.
Anul trecut, societatea respectiva, din lipsa comenzilor, nu si-a putut respecta la timp angajamentele de plata, in sensul ca nu s-au decontat bilete la ordin emise de societate si semnate de mine.
Ulterior, cativa furnizori au facut plangere ptr inselaciune, am fost audiata de politie si de procuror.
Mentionez ca la politie si la parchet s-au depus fise de cont din care reiese ca dureaza de mai multi ani colaborarea cu firmele respective, de prin 2005 si 2006, s-a demonstrat ca rulajul anual cu respectivele societati a fost pe parcursul anilor de miliarde, deci inselaciune nu exista, ci doar incapacitate de plata. Ideea este ca plangerile au fost facute referitoare la mine personal, care am semnat contractele si bilete la ordin, avand imputernicire de la administratorul societatii sa semnez acele documente in numele societatii, eu fiind salariata societatii.
Intrebarea este: ar putea aceste incidente sa afecteze ceea ce CSM-ul numeste "buna reputatie", in cazul in care voi da examen ptr admitere, presupunand ca il si voi promova?
Cel mai recent răspuns: Vlad Radu , utilizator 19:52, 13 Noiembrie 2010
nu sunt de acord cu interpretarea de mai sus...........
in lege nu se cere vechime continua , iar prin regulament nu se poate adauga la lege .......
astept dupa cum am spus si pe alt topic raspunsul csm ....
buna reputatie poate exista si in cazul in care aveti dosare penale aflate pe rol, cu urmarirea penala inceputa, dar acestea trebuie sa fie solutionate prin SUP inainte de definitivarea concursului.
Ideea e ca maine este 15.10.2009, este ultima zi de inscriere si eu inca nu stiu in ce ape ma scald, nu mi s-a comunicat nimic inca de la parchet, astfel incat... habar n-am ce sa fac... ma mai inscriu maine sau nu? pana la data sustinerii examenului sigur dosarul nu va fi solutionat, oricare va fi solutia, SUP, NUP sau trimiterea in judecata, la cat sunt acum de deprimata chiar ma lasa rece... asa incat ce rost are sa ma mai inscriu?
eu cred ca e bine sa va inscrieti, buna reputatie se verifica dupa promovarea testarii scrise, deci aveti timp sa va dovediti nevinovatia,
puteti sa mergeti in audienta si sa solicitati urgentarea solutionarii dosarului, inainte sau dupa ce promovati examenul.
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2009
proc, utilizator
Multumesc ptr. raspunsuri si indrumari.

Alte discuții în legătură

Buna reputatie - admitere Mihai 465 Mihai 465 Discutam cu un cunoscut, in prezent consilier juridic, despre admitere si imi pune urmatoarea intrebare: poate deveni magistrat (concursul de 5 ani) daca cu ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept , admitere in magistratura danutzlucy@yahoo.com danutzlucy@yahoo.com As vrea sa stiu daca o condamnare de sase luni cu suspendare cu o perioada de proba de doi ani si sase luni pentru o infractiune economica, primita in urma cu ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 5 ani vechime evdochim_mariana2006 evdochim_mariana2006 stiti cand se afiseaza pe site-ul CSM-ului solutionarea ordinei de zi din data de 24.09.2009? sunt nerabdatoare sa aflu data examenului. din 5 in 5 minute ... (vezi toată discuția)