avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta prin definitiva prin neapelare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta prin definitiva prin neapelare

Buna seara...am o sentinta definitiva prin neapelare din data de 11.07.2017...in data de 12.07.2017 paratul a facut apel...se poate asa ceva...azi 19.07.2017 am primit plicul cu apel...este vorba de pensie de intretinere minor...va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:40, 20 Iulie 2017
Buna seara,
Este posibil. Nu stiu cat este si de legal acel apel!
De aceia va spuneam de termene.
De obicei, la cele 30 de zile date de lege se adauga 3 zile ale postei.
Daca apelantul a pus la posta apelul in ziua 30 el a ajuns la instanta in ziua 33 si ESTE PERFECT LEGAL!
Dupa sfatul dvs...am numarat zilele...a depus apel a 37 zi....
OK!
Ridicati exceptia tardivitatii la primul termen!
Se va admite si ... asta este!
Solicitati si plata pensiei de intretinere si pentru perioada cat va dura judecarea acestui apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul termenelor calin_andrei calin_andrei Din interpretarea art. 101-104 C.p.c. am anumite dubii in intelegerea curgerii termenelor, respectiv zilele libere in care curg si data postei la documentele ... (vezi toată discuția)
30 zile apel mirceani mirceani Am castigat un proces la judecatorie impotriva unei primarii. Judecatoria a expediat hotaratea instantei cu stampila postei 17 martie. Stampila de primire a ... (vezi toată discuția)
S-a făcut apel la o sentință favorabilă mie, dar nu înțeleg înregistrările de pe portal. vă rog să mă lămuriți Mia4 Mia4 Buna seara. Sunt intr un proces care sa incheiat pe 9.07.19,sentinta cu castig de cauza pt mine..spre sfarsitul hotararii scrie cu apel in 10 zile de la ... (vezi toată discuția)