avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt la prima abatere de furt din supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt la prima abatere de furt din supermarket

Am furat din supermarket pt prma data cat este valoarea amenzii care mi se va da in urma faptei? Si cum pot sa o achit? Pot si esalonat?
patrascu razvan a scris:

V-am spus mai inainte ca amenda penala o poate dispune doar instanta de judecata, procurorul are posibilitatea sa dispuna o solutie de neurmarire/netrimitere in judecata.

Pai prost o fi, daca pe un amarat lipsit de aparare nu-l pedepseste exemplar, atunci pe cine? Vorbim de parca n-am sti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustragere produse fara a fi achitate iulia39 iulia39 o cunostinya a fost la cumparaturi la un supermarket si a iesit pe la casa de marcar fara a achita toate produlele,o parte din ele erau sub sacosa in carut, ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Retinere permis auto pentru numere rosii expirate Pitagora Pitagora Buna ziua, In data de 01.11.2014 mi-a fpst retinut permisul de conducere deoarece autoturismul pe care il conduceam avea numerele rosii expirate de doua ... (vezi toată discuția)