avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimbarea semnăturii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimbarea semnăturii

Cand am facut 18 ani tatal meu mi a aratat cum sa fac o semnatura pentru buletin am semnat cum a spus el.Dar problema este alta,dupa am inceput sa semnez diferit.Acum am uitat semnatura aia din buletin si semnez diferit.Am semnat la bac,la angajare,la facultate diferit fata de cum era in buletin.Mi a spus cineva ca nu conteaza numai la institutii de drept si acelea sunt numai daca detin o proprietate?Daca este o problema cum o rezolv?Acum am 20 de ani pana la 22 de ani mai am destul pana sa schimb semnatura.
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters435092 , utilizator 18:55, 27 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunt probleme daca v-ati schimbat semnatura.
In buletin a ramas semnatura pe care am uitat-o.Eu acum cand semnez fac alta semnatura,pentru ca am uitat cum arata semnatura din buletin.Deci nu este nicio problema?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nicio problema.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura ContSters435092 ContSters435092 Cand am facut 18 ani tatal meu mi a aratat cum sa fac o semnatura pentru buletin am semnat cum a spus el.Dar problema este alta,dupa am inceput sa semnez ... (vezi toată discuția)
Diploma retinuta ... mihaigabriel mihaigabriel Buna ziua, Imi cer scuze daca nu sunt in sectiunea corecta si postez acest mesaj aici (sincer nu stiu unde ar trebui postat). As dori sa-mi dati un sfat in ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit carmenali carmenali Buna ziua. Anul acesta (la 24 de ani) am descoperit ca ultimele 3 cifre din cnp-ul din buletin difera de cele din certificatlul de nastere. Am mers la evidenta ... (vezi toată discuția)