avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din CCC

ce se intinpa daca nu revin din prenatal la vechiul loc de munca si nu imi dau nici demisia si ma angajez in alta parte ? pot? multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Tomescu , Consultant resurse umane 11:53, 21 Iulie 2017
La momentul expirarii suspendarii, contractul dvs va deveni activ si veti inregistra absente nemotivate. Vi se va face cercetare disciplinara pentru absentele nemotivate cumultate.
Sugestia mea este sa mergeti sa va incheiati activitatea cu societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de lichidare la zi neacceptata simona.elisa simona.elisa buna ziua, am o salariata care a dat sefului cerere de lichidare la zi , seful nu a acceptat o si a scris pe ea\" se aproba cu preaviz de 15 zile\". ... (vezi toată discuția)
Renunțare parțiala la preaviz Mihai-Mirella Mihai-Mirella Cum reușesc sa conving angajatorul sa renunțe la 4 zile de preaviz ? Menționez ca in contract am stipulate 20 de zile lucrătoare de preaviz și eu pot sa ... (vezi toată discuția)
Nu acepta incetarea contractului de munca cu acordul partilor nosq2 nosq2 Buna seara! Am o mare problema cu angajator de fata, am vorbit de vinerea trecuta ca nu mai pot sa lucrez la ei decat pana in data de 11.11 adica vinerea ... (vezi toată discuția)