avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot anula o contravenție legea 60/1991 articolul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot anula o contravenție legea 60/1991 articolul 3?

Procesul verbal a fost scris in lipsa mea,nu este semnat și a fost trimis prin posta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulați plângere împotriva procesului verbal de contravenție la instanța în a cărei circumscripţie a fost săvârşită contravenţia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere plangere impotriva procesului-verbal de contraventie aleb aleb Buna ziua! 1.Plangerea impotriva procesului verbal de contraventie se depune la autoritatea din care face parte agentul constatator care o va inainta ... (vezi toată discuția)
Plangere contravențională alertare falsa 112 Utilizatornou2025 Utilizatornou2025 Bună ziua! Am apelat 112 pentru ca nu mi se permitea accesul intr-un magazin. A venit un echipaj și a considerat că e o alertare falsa. S-a întocmit ... (vezi toată discuția)
Amenda contravenționala ManuelaR77 ManuelaR77 Se poate face contestație? La o amenda contravențională dată pe 12.04.2020,pe motiv că nu era urgență deplasarea, deși avea declarație pe proprie ... (vezi toată discuția)