Am apelat 112 pentru ca nu mi se permitea accesul intr-un magazin. A venit un echipaj și a considerat că e o alertare falsa. S-a întocmit procesul verbal. Eu am refuzat sa semnez sau sa fac vreo declarație, dar în pv scrie ca s-a întocmit în lipsa mea. La martor asistent sunt notate două litere și 4 cifre. Eu am martori ca am fost acolo și ca nu mi s-a permis întrarea în magazin.
As dori sa depun o plangere contravențională. Oare ce șanse am sa câștig.? Ce si cum considerați ca ar fi mai bine sa formulez în plângere? Mulțumesc anticipat.
Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenției și de aplicare a sancțiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia.
Plângerea se depune și se soluționează în baza competenței alternative la judecătoria în a cărei circumscripție a fost săvârșită contravenția ori la judecătoria în a cărei rază teritorială își are domiciliul sau sediul contravenientul.
Nimeni nu va poate spune daca castigati sau nu contestatia..instanta va decide in baza probatoriului administrat.
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Veti pierde cu brio, orice magazin, care e proprietate privata, are dreptul sa-si selecteze clientii. Nu a fost o situatie de urgenta. Refuzul semnarii nu inseamna nimic, semnarea e doar o luare la cunostinta, nu ca esti de acord.