avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Exmatriculare facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Exmatriculare facultate

Ma puteți ajuta cu o informație, va rog? Este vorba despre un student care a absolvit 3 ani de facultate, promovând toate examenele in cei trei ani, fara nici o restanță. După ce a participat si la festivitatea de absolvire, cu câteva zile inainte de susținerea licenței a fost anunțat ca este exmatriculat, pentru o greseala pe care a facut-o ajutand un coleg. In situatia asta nu se consideră ca a absolvit si anul 3? poate cere certificat de absolvire sa isi dea licența in altă universitate? Eu am inteles ca nu i se va elibera asa ceva. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dumi13 , utilizator 17:41, 24 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Credeam că, dacă a promovat toate examenele, se consideră ca e absolvent, avand in vedere ca nu a fost vorba a de frauda la el. Pentru faptul ca si-a ajutat colegul sa fraudeze (cea mai mare greseală ), îmi doream sa cred ca exmatricularea înseamnă sa nu mai poata sustine examenul de licență si nici o alta forma de scolarizare in acea instituție. Când se consideră absolvent? Dacă nu s-ar fi înscris la examenul de licență si ar fi solicitat foaia matricolă, cu certificatul de absolvire fara examen de finalizare, inainte de a se lua decizia de exmatriculare?
Multumesc mult!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustinere examen de licenta in luna februarie maramures maramures Buna seara, doresc sa ma dumireasca cineva (daca poate) in legatura cu examenul de licenta sustinut in luna februarie. Brusc cu 4 zile inainte de inscriere am ... (vezi toată discuția)
Reinmatriculare in anul i theo38 theo38 buna ziua, in temeiul celor de mai jos considerati ca un student care a depus cerere de retragere in 12 septebrie , in conditiile in care nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)