avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cum se face o cerere de folosire a logo-ului unei ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cum se face o cerere de folosire a logo-ului unei institutii publice pe un banner?

Ce anume trebuie sa solicitam in cererea de folosire a logo-ului unei institutii publice (primarie, consiliul judetean) pe un banner. Avem un stagiu internbational de pregatire si vrem sa folosim pe banner de prezentare si logo-ul primariei si al CJ, pe langa cel al FRJ si a altor institutii.
Multumim!
Ultima modificare: Luni, 24 Iulie 2017
mary199, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:15, 24 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Cererea e simplă, solicitați acordul. Vă vor chema la discuții. Vă vor furniza și sigla oficială. Dacă însă instituțiile nu sunt implicate în proiect, mă îndoiesc de obținerea acordului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bannerul unei societati trebuie inregistrat undeva? mihai_pirjol mihai_pirjol Buna seara, Daca am desenat un banner, logo care o sa fie folosit in reclamele societatii trebuie sa-l declar undeva? De exemplu trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Amplasare reclame pe fatada imobilului Rusty Rusty La parterul blocului este un magazin care a amplasat pe fatada blocului reclame luminoase si sigla (logo+banner) fara acordul asociatiei de proprietari. ... (vezi toată discuția)
Procedura trecerii din public in privat nahilia nahilia Buna seara, Am o nelamurire cu privire la trecerea unui bun din domeniul public in cel privat al unei comune. Exista o hotarare de Consiliu local. Mai ... (vezi toată discuția)