avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Angajatorul nu a mai platit CAS si CASS de 2 ani
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Angajatorul nu a mai platit CAS si CASS de 2 ani

Buna ziua, vin cu o nelamurire referitoare la contributiile angajatorului sicum ma afecteaza pe mine neplata lor. Angajatorul nu mi a mai platit CAS si CASS de 2 ani, el oprindu mi contributiile dar nefiind virate. Angajatorul este in insolventa !
Va rog sa mi spunei cum ma afecteaza pe mine aceste contributii neplatite?

Alte discuții în legătură

Firma neplatitoare de taxe cas, somaj si sanatate flori9 flori9 Am aflat ca exista multe firme neplatitoare de taxe cas, somaj si sanatate catre stat. Ce se intampla cu angajatii unor astfel de firme (mai ales in ... (vezi toată discuția)
Neplata catre c.a.s. de catre angajator niculinu niculinu Buna seara, Sunt angajata la o companie, recent am aflat ca patronul nu achita contributiile la stat.As dori sa stiu daca pe viitor voi fi obligata sa achit ... (vezi toată discuția)
Contribuții neplătite de angajator Remus47 Remus47 Angajatorul este în insolvență și nu a mai plătit contribuțiile de doi ani . În acest caz pierd vechimea în muncă ? Pot beneficia de șomaj ? Se ... (vezi toată discuția)