avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire la nou angajat
Discuție deschisă în Executare silită

poprire la nou angajat

Buna ziua am CONTACTAT UN CREDIT CETELEM IN 2013 SI NU LA M MAI PUTUT ACHITA CEI DE LA CETELEM MAU DAT IN JUDECATA SI AU CERUT EXECUTARE SILITA ACUM MI A VENIT POPRIRI LA NOUL LOC DE MUNCA CE POT FACE SA NU BLOCHEZE CONTURILE FIRMEI FIINDCA DIN SEPTEMBRIE INTRU IN CONCEDIUL DE CRESTERE COPIL SA LE PLATESC DOUA LUNI POPRIRI? MULTUMESC
sa inteleg ca poate bloca in vreun fel conturile firmei

Vi s-a zis deja ca nu, dvs insistati in aceeasi directie.. Nu va raspunde angajatorul pt datoria dvs. Ar fi raspunzator daca in loc sa dea banii executorului, vi-i da dvs, ori daca nu va datoreaza bani, nu are ce sa va dea si nu va da, de ce sa raspunda, de ce sa ii blocheze lui conturile ?
angajatorul mi a comunicat sa mi rezolv singur problema el eu aveam alt loc de munca cand am contactat creditul si pe romaneste spus : REZOLVATI SINGUR PROBLEMA . VREAU SA STIU DACA IN ACESTE DOUA LUNI MAI POATE EXECUTORUL FACE CEVA ? MA REFER PANA LA CONCEDIU CRESTERE COPIL.
Sigur că poate. Va fi poprit salariul.
Apoi o să vă vândă mașina dacă aveți, o să vă vândă casa dacă aveți...
in aceste doua luni, angajatorul trebuie sa va retina din salariu si sa ii dea eexecutorului, fie ca vrea, fie ca nu, nu aveti cum sa va "descurcati singur", ca o sa plateasca in locul dvs daca nu face asta.
multumesc pentru raspuns ...dar nu din momentul primiri adresei devine tert si dupa ce voi intra in C I C va mai avea vreo obligatie fata de executor ?

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire venit ContSters70762 ContSters70762 Buna seara, am urmatoarea situatie si intreband aici poate ma ajuta cineva: Sunt in executare silita pentru un credit de nevoi personale - adresa de ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit din 2008 ciprianbc ciprianbc Buna seara! In 2008 am contractat un credit de la cetelem in valoare de 5745 de lei! Am platit 1 an de zile si nu am mai putut plati, din 2009 septembrie si ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu si pe contul de salariu Radu-ioana Radu-ioana Buna ziua! Sotului meu i s-a pus o poprire de 1/3 pe salariu pt o suma datorata unei firme de recuperari. Apoi a fost informat ca i s-a pus poprire si pe ... (vezi toată discuția)