avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire la nou angajat
Discuție deschisă în Executare silită

poprire la nou angajat

Buna ziua am CONTACTAT UN CREDIT CETELEM IN 2013 SI NU LA M MAI PUTUT ACHITA CEI DE LA CETELEM MAU DAT IN JUDECATA SI AU CERUT EXECUTARE SILITA ACUM MI A VENIT POPRIRI LA NOUL LOC DE MUNCA CE POT FACE SA NU BLOCHEZE CONTURILE FIRMEI FIINDCA DIN SEPTEMBRIE INTRU IN CONCEDIUL DE CRESTERE COPIL SA LE PLATESC DOUA LUNI POPRIRI? MULTUMESC
gabrielsolon a scris:

dupa ce voi intra in C I C va mai avea vreo obligatie fata de executor ?

Angajatorul va notifica executorul că ați intrat în concediul legal de creștere a copilului, și cu asta va fi tot în ce-l privește pe angajator, până când veți reveni din nou în activitate și atunci va redeveni terț poprit dacă veți reveni la muncă tot la acest angajator.
Buna ziua am instiintare pentru poprire si am vandut masina sotiei cu contract neautentificat la notar acum pot fi executat silit .multumesc
Nu va poate scoate casa la licitaite decat daca debitul depaseste 10.000 ron .si in conditiile prevazute de art.813(5)NCPC,va paote executa daca aveti bunuri mobile.Alocatiile de stat si indemnizatiile pentru copii,ajutoarele pentru ingrijirea copilului bolnav,ajutoarele de maternitate(..................)precum si orice alte asemenea indemnizatii cu destinatie speciala,stabilite potrivit legii,nu pot fi urmarite pentru nici un fel de datorii."[Art.729(7)NCPC]
buna domnu av Dan Antonescu dar datoria e de 3500 lei iar sotu a facut contract vanzare cumparare pe masina lui neautentificat la notar mai poate fi executata masina ? multumesc
Doamna..cine a contractat creditul? Dvs. sau sotul? Masina pe numele cui este? Raspunsul e simplu: aveti bunuri mobile - va executa; nu aveti - nu va executa. Daca nu ar avea de unde sa-si recupereze creanta ati putea fi executata imobiliar - adica pe locuinta.
Daca se dovedeste ca acel c-v pt un autoturism folosit a fost incheiat in dauna creditorilor, iarasi aveti o problema.

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire venit ContSters70762 ContSters70762 Buna seara, am urmatoarea situatie si intreband aici poate ma ajuta cineva: Sunt in executare silita pentru un credit de nevoi personale - adresa de ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit din 2008 ciprianbc ciprianbc Buna seara! In 2008 am contractat un credit de la cetelem in valoare de 5745 de lei! Am platit 1 an de zile si nu am mai putut plati, din 2009 septembrie si ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu si pe contul de salariu Radu-ioana Radu-ioana Buna ziua! Sotului meu i s-a pus o poprire de 1/3 pe salariu pt o suma datorata unei firme de recuperari. Apoi a fost informat ca i s-a pus poprire si pe ... (vezi toată discuția)