locuiesc in alta tara,iar fratii mei in Romania
Urmeaza sa facem succesiunea dupa ambii parinti decedati
Eu nu pot veni in Romania pentru succesiune,ce acte ar trebui sa trimit surorii mele din Romania care doreste sa deschida aceasta succesiune,prin care sa-mi exprim acordul de deschidere a succesiunii precum si acceptarea partii mele de mostenire?
ce acte de la mine are ea nevoie pentru ca acesta succesiune sa decurga cat mai repede nefiind cazul sa se faca in favoarea unuia dintre noi ci acceptand in mod egal ceea ce avem de impartit?
Cei de la ambasada cu ce v-au legitimat in momentul in care au autentificat procura? Cu pasaportul romanesc nu-i asa? Atunci copia dupa acesta ar trebui sa fie suficienta. Si, dupa mine, nici macar asta. Pentru ca ceea ce au consemnat cei de la ambasada cu privire la identificarea dvs./modul in care v-a fost constatata identitatea face dovada pana la inscrierea in fals.
Da,asa este,la ambasada m-am legitimat cu pasaportul romanesc si tot pe baza acestuia mi s-a eliberat procura
Deci sa inteleg ca sora mea poate aduce la notar ca act de identitate copia legalizata a pasaportului?
Succesiune
dumitru gabriela
tatal meu a decedat in anul 1998 si nu am dechis succesiunea. Suntem 3 mostenitori eu, sora mea care este cetatean francez si nepotul meu( fiul fratelui meu ... (vezi toată discuția)