avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare creanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare creanta

Buna ziua
Detin o agentie de turism si in urma cu un an am prestat servicii catre un client, persoana juridica, un SRL, SRL care nu mi-a achitat facturile. Si asa am ajuns in instanta unde am castigat procesul, executare silita, dar nu am ce sa-i execut pentru ca administratorul si-a suspendat firma.
In acest moment am depus plangere si la politie pentru inselaciune. Inselaciune pentru ca administratoul firmei mi-a transmis o tranzactie pe mail ( acum un an ) ca si cum facuse plata, dar de fapt nu au ajuns banii in cont nici pana la acest moment. Politia se misca foarte incet, ca a citat administratorul de doua ori, ca el nu s-a prezentat si cu mandat de aducere nu se poate, motivul invocat de ei este ca dosarul este intr-un vid legislativ si aducerea cu mandat in acest moment ar fii un abuz.
Intrebarea mea este:
Cum pot recupera eu banii de la aceasta societate?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Citatie de la directia anticorupitie Gabriela253 Gabriela253 Buna ziua, Eu am adresa din CI in rosiori de vede, dar mi-am schimbat resedinta in bucuresti. Am fost sunata in cursul zilei de astazi de catre o vecina din ... (vezi toată discuția)
Am girat. cum ma pot retrage din contract? Florentina2602 Florentina2602 Buna ziua! Sotul meu a girat. Acea persoana, bineinteles, ca nu si-a platit ratele. In momentul actual, atat conturile sotului, cat si ale debitoarei sunt ... (vezi toată discuția)
Litigiu | telecom academy mishupatra mishupatra Bună seara, Vin către dumneavoastră cu rugamintea de a-mi explica care sunt pașii ce trebuie urmați pentru a trimite în judecata o companie privata ... (vezi toată discuția)