avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre somaj !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre somaj !

Buna. Sunt proaspat absolventa de facultate. Ma rog, am absolvit in iunie. Si din cate am inteles, nu mai am dreptul la somaj deoarece in termen de 60 de zile de la absolvirea facultatii nu am fost luata in evidenta de catre Fortele de Munca. Asta inseamna ca mi-am pierdut dreptul la somaj?
Exista alte situatii in care as putea sa imi depun dosarul pt obtinerea indemnizatiei de somaj? De ex. daca imi gasesc de munca dar salariul e mai mic decat somajul?
Cel mai recent răspuns: deea_lady , utilizator 12:33, 29 Septembrie 2009
Doamneeeee, ce angajati incompetenti sunt la stat?? Induc oamenii in eroare. Noroc ca m-am gandit sa caut pe net si sa cer pareri avizate ca de nu renuntam la ideea cu somajul si implicit la dreptul meu. :(
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la somaj pentru absolvent fara licenta mirceas88 mirceas88 Buna ziua. Sunt intr-o situatie mai atipica in sensul ca am absolvit cursurile Facultatii dar proiectul de licenta ( este vorba de facultatea de Arhitectura ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj. anusca_tc anusca_tc Buna ziua, vreau sa stiiu daca am dreptul la somaj. Am terminat facultatea anul trecut dar licenta mi-am luat-o in februarie anul acesta, de atunci am incercat ... (vezi toată discuția)
Somaj adriana1cata adriana1cata copilul meu a terminat facultatea in 2011dar nu a gasit de lucru decat ocazional , la negru ... cum ar putea beneficia de somaj pana isi gaseste ceva de lucru, ... (vezi toată discuția)