avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Bună dimineața! În legătură cu sistarea returnării taxei auto,CU HOTĂRÂRE JUDECATOREASCA,se poate face ceva pe cale legala? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Primrose99 , utilizator 09:55, 28 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare hotărâre judecătorească mariuca12 mariuca12 Bună seara. As dori sa știu când se pune în aplicare o hotărâre judecătorească. De la data comunicării (când o primești acasă), când primești o ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita retroactiv de la data intentarii procesului pe fond eusunt02 eusunt02 Buna dimineata, Fostul este obligat prin sentinta definitiva dupa respingerea apelului sau la plata pensiei alimentare retroactiv incepand cu octombrie 2015. ... (vezi toată discuția)
Plata prejudiciului Mihai_Andrei Mihai_Andrei Buna, In urma cu 6 luni am fost victima unei inselaciuni, cazul sa judecat iar persoana respectiva a primit 1 am si 6 luni cu executare plus plata ... (vezi toată discuția)