avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere împotriva unui procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere împotriva unui procuror

Am facut o sesizare penală pentru agresiune si alte violente si una pentru fapte de corupție si evaziune fiscală împotriva unei persoane care, între timp, a intrat intr-o relație intimă cu dna prim procuror a Parchetului la care am facut sesizarea. Din aceasta cauza sesizările au stat 2 luni la Parchet si încă 7 luni la Poliție. Am sesizat Inspecția Judiciara care a clasat sesizarea, am depus o noua sesizare împotriva Prim procuroarei la Parchetul ICCJ si la Parchetul de pe lângă Curtea de apel București. In cele din urma, după 9 luni, dosarul a plecat de la Poliție dar zace la Parchet. Ce este de facut in continuare?
PERFECT ADEVARAT . VAD PE PIELEA MEA . NENOROCITI DIN NASTERE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se poate depune o plangere civila Fili Fagaras Fili Fagaras La ce foruri din Bucuresti se poate depune o plangere civila daca nu sunt din Bucuresti..am facut plangere impotriva unui medic chirurg din Buzau la Parchet ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie tegiversare u.p. Narcisa_ Narcisa_ Instanta a admis plangerea si a trimis dosarul la parchet unde a dispus inceperea U.P. De la data de cand dosarul se afla la parchet, au trecut 9 luni de ... (vezi toată discuția)
Stramutare dosar penal bunicumiki bunicumiki am depus in 2016 o plangere penala la procuratura Buftea, am primit clasare de la procurorul de caz , am refacut cererea la prim-procuror unde si aici am ... (vezi toată discuția)