avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazier fiscal actionari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazier fiscal actionari

Daca noile conditii de declarare a inactivitatii unei societati sunt din 2016, iar unul din actionarii unei societati a fost si actionar la o alta societate declarata inactiva in 2011, mai este trecut acest fapt in cazierul fiscal al actionarului?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 29 Iulie 2017
In cazierul fiscal al persoanelor fizice, al firmelor ori al entităţilor fără personalitate juridică (persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale/ familiale) se înscriu informaţii privind faptele sancţionate contravenţional (cu excepţia avertismentelor) sau penal de legile fiscale, contabile, vamale, precum şi cele care privesc disciplina financiară.

Conform normelor în vigoare, contribuabilii care au înscrise informaţii în cazierul fiscal se scot din evidenţă dacă persoana nu mai deţine calitatea de reprezentant legal sau reprezentant desemnat al contribuabilului aflat în stare de inactivitate.
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comerciala, cazier fiscal. Silviuvox Silviuvox Buna seara, sunt administrator si asociat intr-o societate infiintata in 2010, in anul 2013 a fost declarata inactiva fiscal pentru nedepunerea declaratiilor. ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal adminstrator gelu86 gelu86 Am urmatoarea situatie: am fost adminsitrator la o firma, din 2008 nu s-au depus declaratii, firma a avut 2 angajati la inceput si nu a avut nici o activitate, ... (vezi toată discuția)
Inactivitate fiscala hilux hilux Buna ziua, pot infiinta o noua societate cu inca 2 actionari daca in cazierul fiscal am inscrise fapte deoarece la o societate unde sunt unul din cei 2 ... (vezi toată discuția)