avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere la DIICOT grup infractional organizat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere la DIICOT grup infractional organizat

Am cunostinta de un grup infractional organizat care opereaza la nivelul judetului Mures.Am fost la politia judeteana, am sesizat oral dar nu s-a consemnat nicaieri ,au spus sa scriu eu .Din discutie mi-am dat seama ca ma astepta, ca s-a vorbit in prealabil despre prezenta mea acolo si nu am depus sesizare scrisa.Mi s-a transmis ulterior de catre persoane din acesta grupare ca nu am sanse cu politia din judet,ca As dori sa stiu unde as putea sa sesizes?Daca sesizez parchetul imi ia in considerare daca incep plingerea pentru infractini care au avut loc acum 3 ani si se continua pina in prezent?As putea sa depun sesizarea la Diicot Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 18:17, 2 August 2017
Eu despre asta nu am povestit la psihiatru!Eu am povestit ca am fost urmarita de directorul fabricii!Si el despre asta a spus ca imposibil!Si m-a scos schizofrenica!De ce nu ar fi posibil ca un director sa-si urmareasca angajatul?
In primul rand, un director poate angaja detectivi sa urmareasca pe cineva daca are motive pentru asta (de ex. gelozie sau se simte santajat sau crede ca furati din fabrica).

In al doilea rand, a crede ca sunteti urmarita fara motiv sau din motive bizare este simptom psihiatric.

In al treilea rand, daca povestiti la psihiatru povestea cu cipurile subcutanate, diagnosticul e predictibil.

In al patrulea rand, cipurile RFID pot fi actionate doar de la mica distanta. Deci pentru a vi se controla centrii nervosi prin RFID ar trebui sa aveti cate un aparat de citit RFID pe fiecare metru patrat din casa. Portile de detectie de la supermarket le-ati vazut cat de mari sunt? Ei bine, nu sunt mari de amoru' artei. Exemplu (nu e reclama): [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2017
tgeorgescu, utilizator
tgeorgescu a scris:

In primul rand, un director poate angaja detectivi sa urmareasca pe cineva daca are motive pentru asta (de ex. gelozie sau se simte santajat sau crede ca furati din fabrica).

In al doilea rand, a crede ca sunteti urmarita fara motiv sau din motive bizare este simptom psihiatric.

In al treilea rand, daca povestiti la psihiatru povestea cu cipurile subcutanate, diagnosticul e predictibil.

In al patrulea rand, cipurile RFID pot fi actionate doar de la mica distanta. Deci pentru a vi se controla centrii nervosi prin RFID ar trebui sa aveti cate un aparat de citit RFID pe fiecare metru patrat din casa.

1.Asa a facut!initial prin oameni care se ocupa cu spionaj neprofesionisti, care au facut greseli majore si mi-am dat seama, apoi cu profesionisti si tot mi-am dat seama.
2.Stiu motivele pentru care m- a urmarit.
3..Nu am povestit!Altcineva a povestit anumite lucruri!
4. Exista tehnologie si mai avansata!Pe sistem internet!Eu am fost accesata inclusiv pe alt stat! Pe creier mi s-a pus!Ce fel de sistem poate fi?Poate ma ajuti!Chiar am nevoie sa stiu !
Un electronist poate calcula marimea minima a unei antene, functie de distanta la care transmite. Daca o luam pe teoria conspiratiei, la orice problema politica din Romania se poate raspunde cu "pentru ca ... e evreu platit de extraterestri!" Similar pentru raspunsul "tehnologie si mai avansata."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ! unde ar trebui să merg să spun despre un grup infracțional ... Cristina.12 Cristina.12 Bună ! Unde ar trebui să merg să spun despre un grup infracțional despre care am aflat ? Și stiu destule lucruri despre acesta. Intru și eu la dosar ... (vezi toată discuția)
Motivarea respingere contestatie ! ContSters327384 ContSters327384 Cum poate sa spuna o judecatoarea ca \\" insa nimeni nu il opreste pe petent a depune plangere la DIICOT \\" dar da decizie finala definitiva ? Sau Cum ... (vezi toată discuția)
Reclamatie procuratura DANIELA1915 DANIELA1915 Familia , impreuna cu medicul de familie si medicul de la expertiza medicala mi-au \"fabricat \" o boala psihica,pe baza careia sa ma pensioneze.Astfel in ... (vezi toată discuția)