avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivarea respingere contestatie !
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivarea respingere contestatie !

Cum poate sa spuna o judecatoarea ca " insa nimeni nu il opreste pe petent a depune plangere la DIICOT " dar da decizie finala definitiva ?

Sau

Cum poti intr-un paragraf sa zici ca fapta nu este o fapta penala si in paragraful urmator sa zica ca fapta nu este savarsita astfel incat prevede legea penal ?
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 18:47, 18 Decembrie 2014
Ea a dat solutie in cazul in care a fost sesizata, n-a fost initiativa ei sa judece cazul, ea l-a primit ca asta e munca ei pentru care e platita. Vina pentru sesizarea unei instante care nu e competenta apartine cui a facut sesizarea.
Daca dumneaei a luat dosarul , stric eu ? Eu am depus toata documentele prin fax . SI am rugat sa ajunga dosarul la judecatorul de camera preliminara , cui ii renea sa judece dosarul in prima instanta .
Dosarul i-a fost repartizat de functionarii judecatoriei, nu "l-a luat" ea prin libera alegere dintr-un maldar de dosare disponibile.
Si de ce l-a luat dumneaei ? Ea judecand cazul CIVILE nu PENALA ?
In loc sa te intrebi de ce ai trimis contestatia aiurea, te intrebi de ce biata femeie a judecat un dosar care i-a fost repartizat de functionarii judecatoriei. Ce era sa faca, sa intre-n greva?

Ti-am mai zis o data ca nu dai toata informatia si ne lasi pe noi sa ne dam cu presupusul cine a decis, ce, cand si unde. Daca vrei raspunsuri la obiect da de la inceput toate informatiile necesare, nu reveni cu mesaje in care mai adaugi cate un fragment de informatie, mai vii cu inca un mesaj in care mai adaugi alt fragment, s.a.m.d. Mai bine dai un link la portal.just.ro cu procesul respectiv. Din mesajele tale reiese ca ai avut termen pe 30 octombrie 2014 la Judecatoria Caracal si singurul Andrei care s-a judecat acolo pentru neurmarire este cel de pe [ link extern ]

Acolo scrie foarte clar ca s-a judecat la sectia penala si in materie penala. In ce priveste termenul "dezinvestire" vezi [ link extern ]

Din ce scrie acolo in cazul in care instanta isi declina competenta se dezinvesteste. Asa ca putem banui ca instanta si-a dat seama ca nu e competenta si s-a dezinvestit. Dar sigur vom afla in momentul in care dai pe forum motivarea.

Mi se pare ca se adevereste zicala: hotu' cu un pacat, pagubasul cu o mie.

In ce priveste CEDO, daca nu ti-ai aparat drepturile cu diligenta potrivita (adica sa fi sesizat instanta competenta) se cheama ca CEDO va refuza sa ia in considerare plangerea.
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
tgeorgescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie pentru ca "dezinvesteste judecatorul de camera preliminara"!? eusaisapte eusaisapte ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie!? Am un dosar de plangerea impotriva actelor procurorului unde instanta s-a dezinvestit fara a solutiona ... (vezi toată discuția)
Toate plângerile impotriva soluţiilor procurorului de neurmărire (art. 340 ncpp), pe rolul curtii de apel, sunt de la pca? aidu aidu Ma intereseaza sa solicit informatii de interes public Curtii de Apel. Si anume, cate plângeri impotriva soluţiilor procurorului de neurmărire (art. 340 ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare nicolaehaj nicolaehaj Buna, In urma cu cateva zile am depus o plangere impotriva solutiei de clasare in cadru unui dosar administrat de parchetul de pe langa judecatorie respectiv ... (vezi toată discuția)