In urma decesului parintilor, a ramas apartamentul - bun al parintilor din timpul casatoriei.
Din pacate nu am reusit sa fac succesiunea, deoarece sora mea s-a opus categoric. De cateva zile, nu mai pot intra in apartament deoarece, a schimbat tot, si nu imi raspunde la telefon/sau cand vin la usa.
Precizez ca apartamentul este pe numele parintilor si succesiunea nu a fost dezbatuta.
Cum asi putea sa intru din nou in apartament si sa o determin ca sa nu mai repete asa ceva ?.
Nu era nevoie sa intreb pe un forum avizat, daca urmaream o solutie bazata pe violenta. Am pus o intrebare la care asteptam o solutie baza pe lege. Daca nu aveti expertiza , va rog sa va abtineti de la astfel de comentarii care nu fac bine acestui forum.
Salut, teoretic si practic tu esti cooproprietar pana dezbateti deci suna l politie si spune povestea ca te ajuta, sau varianta cu berbecul care la fel o poti folosi pentru ca ai dreptul dar nu este prea eleganta.
Parintii au decedat de cca 3 respectiv 5 ani. In legatura cu a doua parte, nu vad legatura, deoarece, copiii, sunt succesorii rezervatari, numai daca nu declara ca renunta la acest drept, ceea ce nu este cazul.
Totusi, intrebarea mea este , ce alternative, LEGALE am la dispozitie in aceasta speta ?
Aveti domiciliul la adresa in cauza? Daca da, puteti solicita politiei sa va asiste.
Daca nu, aveti la indemana calea legala care v-a fost expusa deja (dezbaterea mostenirii in instanta).
Mosteniri
socela
parintii mei sunt decedati tata in anul 2000 si mama in anul 2012 in urma cu 5 ani eu am locuit impreuna cu ea dar dupa citva dicutii aprinse am fost nevoita ... (vezi toată discuția)