avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Schimbare titular masina noua (din sot in sotie)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Schimbare titular masina noua (din sot in sotie)

Buna,
am facut demersurile in vederea cumpararii unei masini prin programul RABLA si va fi pe numele sotului.
Doresc sa o trec pe numele sotiei.
Cum trebuie sa procedez?

Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea nevoie de o lămurire referitor la programul ... racu_camelia racu_camelia Buna ziua, As avea nevoie de o lămurire referitor la programul Rabla. Dacă soțul are o rabla ce apare pe numele lui la primărie dar nu este ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare masina gabriely gabriely Buna seara! recent am cumparat o masina prin programul rabla. Problema este ca eu ca titular vreau sa inmatriculez masina pe numele sotiei. Ce trebuie facut in ... (vezi toată discuția)
Programul rabla...salutare,conduc o masina a unui cumnat si am facut comodat prin ... ALLSTAR ALLSTAR Salutare,conduc o masina a unui cumnat si am facut comodat prin notar de 10 ani,fiind si el de acord am hotarat sa o dau la programul rabla(cand va fi ... (vezi toată discuția)