avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Programul rabla...Salutare,conduc o masina a unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Programul rabla...Salutare,conduc o masina a unui cumnat si am facut comodat prin ...

Salutare,conduc o masina a unui cumnat si am facut comodat prin notar de 10 ani,fiind si el de acord am hotarat sa o dau la programul rabla(cand va fi disponibil)Pt.a nu mai face alte acte ca sa o trec pe numele meu,este posibil sa o dau la rabla si sa beneficiez de vaucher pt.a achizitiona o masina noua in numele meu?(masina e din 2000 si deja o conduc de 5 ani)Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:54, 11 Noiembrie 2024
Tichetul se obține pe numele proprietarului, dar este transmisibil
Buna ziua

Daca e sa ne luam dupa ceea ce s-a intamplat in ultimii ani:
1. ticketul rabla va fi emis pe numele cumnatului. ca si comodatar, aveti drept de folosinta, nu drept de proprietate. Cumnatul dvs va poate face o procura notariala pentru a va ocupa de acte in numele lui, insa ticketul pe numele lui va fi.
2. in ultimii ani ticketele rabla au fost transmisibile

Insa, programul sufera mici ajustari de la an la an. Asteptati sa publice AFM ghidul si noile conditii anul viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul rabla 2013 - proprietar diferit de persoana din talonul masinii angel_3ro angel_3ro Buna ziua tuturor! Ma ajutati cu un sfat? O sa cumpar o masina prin rabla 2013, stiu ca inca nu s-a stabilit nimic dar vroiam sa va intreb daca stiti din ... (vezi toată discuția)
Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Programul rabla (proprietar in strainatate) paulgr paulgr am o masina proprietate personala inregistrata afara de mai bine de 7 ani..Pot sa o inscriu in programul rabla .Sant cetatean roman (vezi toată discuția)