avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Malus asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Malus asigurare

Buna ziua! Am facut un accident minor- schimbarea directiei de mers in urma carui am avariat o masina, am dat asigurarea soferului si am platit si o amenda contraventionala.
Dupa publicarea noii legislatii a asigurarilor ma voi incadra la o clasa malus mai scumpa? Sau nu se va aplica retroactiv?
Accidentul in data de 28 Iulie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 15:57, 1 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Anul urmator la reinnoirea politei RCA se va tine cont in calcularea clasei Bonus/ Malus de acest accident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita rca cu malus cole10 cole10 Buna ziua! Am nevoie de un sfat in privinta politelor RCA. Acum mai bine de 2 ani, in septembrie 2009 am avut un accident foarte usor, eu fiind vinovatul. ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca Beatrix Beatrix Beatrix Beatrix Buna ziua, Daca sora mea are Bonus B2 la RCA, acesta cat timp rămâne așa, se schimba in timp? (vezi toată discuția)
art.66 din norma asf nr.23/2014 Laurentiu_29 Laurentiu_29 Buna ziua, Pana anul trecut am fost posesorul unui autoturism care l-am folosit din 2005 pana in octombrie 2015, pentru care am platit polita RCA constant si ... (vezi toată discuția)