avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa de mediu

Buna ziua, as vrea sa stiu care estemodalitate pentru a-mi recupera taxa de mediu pe care am achitat-o in iulie 2015 pt inmatricularea masinii personale, si totodata documentele necesare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: georgelus84 , utilizator 20:25, 31 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)
Taxa de mediu dupa partaj giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! In anul 2007 am achizitionat un VW Polo pe care am folosit-o pana in anul 2015 cand am divortat. Prin partaj, VW Polo a fost incredintat ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism avram172 avram172 Buna ziua. In noiembrie 2015 am vandut un autoturism care era inscris pe numele meu, incheind in acest sens acte de vanzare cumparare, am dat si certificatul ... (vezi toată discuția)