avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce incadrare am fata de evaziunea fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce incadrare am fata de evaziunea fiscala

in anii 2011-2012 am efectuat transporturi de marfuri din alte state catre Romania pentru o societate comerciala care ulterior s a dovedit a fi evazionista fiscal,eu fiind sofer de autocamion.la vremea aceea nu aveam informatii despre ce se intampla.
zilele urmatoare sunt invitat la DNA sa dau o declaratie,ar fi bine sa ma duc impreuna cu un avocat?multumesc
Cel mai recent răspuns: teomelcu , utilizator 08:25, 31 August 2017
Aveti acest drept si daca va permiteti ar fi indicat.
In ce calitate sunteti chemat?
nu stiu care este calitatea mea,am avut doar o discutie telefonica cu cineva de acolo.a spus doar sa vin sa dau o declaratie.
nu mai lucrez la firma la care lucram la momentul respectiv,fostul meu angajator a fost chemat si el acolo,de la el au numarul meu de telefon,nu am multe informatii pana nu ajung acolo.multumesc
in calitate de martor
evaziunea fiscala a fost creata de firma intermediara(firma romaneasca)intre partea bulgara si firma la care lucram
am dat o declaratie scrisa despre ce si cum a fost(in urma cu 5 ani)
m am prezentat fara avocat,din cauza asta intrebam ce implicare am in fata legii(nu e nimic placut sa fiu chemat pe la tribunal in nici o calitate)
multumesc
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
teomelcu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor la evaziune fiscală. buna seara! soțul meu a primit ... andreea998 andreea998 Martor la evaziune fiscală. Buna seara! Soțul meu a primit o citatie in care i se spune că e invitat la poliție sa vina ca martor la evaziune fiscală. ... (vezi toată discuția)
Nu știu dacă știți pe aici, dar în mediul online ... Leonard101 Leonard101 Bună ziua. Nu știu dacă știți pe aici, dar în mediul online și la TV a apărut o știre cu o firmă care vând mașini de lux rulate cu sediul în ... (vezi toată discuția)
Insusire calitate de director la o firma - aspecte penale si fiscale Kolaxxx Kolaxxx In cadrul unui control fiscal am aflat ca facturile emise de catre o firma (firma activa din punct de vedere fiscal) au fost emise de catre o persoana care ... (vezi toată discuția)