avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nu știu dacă știți pe aici, dar în mediul online ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nu știu dacă știți pe aici, dar în mediul online ...

Bună ziua. Nu știu dacă știți pe aici, dar în mediul online și la TV a apărut o știre cu o firmă care vând mașini de lux rulate cu sediul în Galați, unde patronul a fost arestat pt evaziune fiscală de vreo 15 mil de euro. Problema e în felul următor, tatăl meu a dat un avans considerabil(15.000 €) și domnul a fost asaltat de jandarmi și DNA pt evaziune. Mașina e în producție deja și vine de la un deal aer autorizat Lexus din Germania. Comanda ar trebui pe 14 noiembrie să vină. Acum ca acest domn a fost luat în prim plan de DNA , avem șansa să pierdem acest avans și nici să mai putem primi mașina? Ce putem face în legătură cu lucrul ăsta?

Alte discuții în legătură

Poate sa castige procesul? ancutzaior ancutzaior salut! as vrea sa expun o problema si sper sa ma puteti ajuta cu niste sfaturi. Am lucrat pt un om de afaceri o luna, cu carte de munca si salariu pe carte de ... (vezi toată discuția)
Asa zisul asociat sau angajator stefanlau stefanlau buna ziua! Am inceput in anul 2014 in luna martie sa lucrez ca agend vanzari,intr-un domeniu nou si anume vanzare tigla metalica. Am stat la aceasta firma ... (vezi toată discuția)
Multe popriri angajat firma, suspiciuni de asociere grup infractional images images Firma este condusa de un manager principal si patru manageri secundari, specializati pe diferite profile. Pe numele unuia dintre managerii secundari au venit ... (vezi toată discuția)