avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?!

Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea clientului. Acuma am o problema, am sunat la ARR si acestia mi-au spus ca ei nu elibereaza licente pt masini de 3,5 tone. Daca societatea comerciala pe care o deschid e destinata transportului de marfa dar autoutilitara nu are licenta de transport marfa sunt in regula?! Vad atatea firme de relocari sau transport orice care transporta cu autoutilitare de 3,5 tone. Am mai vazut pe acest site cum ca ar trebuii sa ma inscriu la bursa transporturilor?! E corect?! Astept un raspuns , deoarece vreau sa imi incep afacerea si nu ma lamureste nimeni daca sunt in regula sau nu. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gabon77 , utilizator 12:22, 9 Februarie 2019
.Transport marfa contra cost cu autoutilitara sub 3,5 tone.
va salut pe toti ...cred ca intampin o mare problema : ma ocup cu transport marfa contra cost cu autoutilitara sub 3,5 t in orasul vaslui sant autorizat de la cam. de comert cu autorizatie pt transport marfuri cod caen 4941 ,platesc la finantele statului trimestrial (de 16 ani )detin facturi fiscale,detin certificat fiscal ,stampila ba sant trecut si in seap anaf pt institutiile publice,am si contracte de prestari servicii cu unele institutii, fac asta de 16 ani ...toate bune si frumoase pana aici de ceva timp a inceput in orasul Vaslui o vanatoare de transportatori de catre politia rutiera Vaslui (la noi un logan cu numerele LSD)cum ca suntem obligati sa ne facem masinile de transport TAXIURI ..unui coleg fiindu-i luate numerele de inmatriculare...la el aceleasi acte detine ca si mine...Nu inteleg si rog daca cineva stie ce trebuie sa fac si nu vad de ce atata timp cat eu personal nu fac evaziune fiscala imi platesc toate darile la stat (sanatate taxe anaf..etc)de ce trebuie sa-mi fac masina taxi ..a fost bagata cumva o lege noua?multumesc tuturor pt ajutor.
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
sorintoader72@yahoo.com, utilizator
Atat timp cat la bordul Autoutilitarei sub 3,5 tone , exista foia de parcurs,se face in fiecare dimineata,,daca folosesti auto,aviz de marfa si document transport unde rezulta clar ca dvs sunteti transportatorul.nu are ce sa va faca.psdaca stati pe la Dedeman , etc,ca rechini atunci va agata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport marfa contra cost sorintoader72@yahoo.com sorintoader72@yahoo.com Va salut pe toti ..referitor la transport marfa contra cost cu o autoutilitara pana la 3,5 fac asta de 11 ani ,toate bune pana astazi cand cei de la primaria ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă, alegere formă de organizare nastasecornel nastasecornel Buna ziua! impruna cu sotia dorim sa infiintam o firma si nu suntem lamuriti care ar fi forma juridica avantajoasa pt noi ( ii, pfa .asociatie familiala, srl, ... (vezi toată discuția)
Licență autoutilitara firma transport Barbu92 Barbu92 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de Servicii curatenie/relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse ... (vezi toată discuția)