avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate transport marfa contra cost
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

transport marfa contra cost

Va salut pe toti ..referitor la transport marfa contra cost cu o autoutilitara pana la 3,5 fac asta de 11 ani ,toate bune pana astazi cand cei de la primaria vaslui spun ei ca suntem obligati sa le facem taxi marfa daca vrem sa mai facem asta .am fost si la ARR sa intreb daca pot sa-mi elibereze o licenta ceva sau autorizatie de transport ,raspunsul a fost ferm ca nu ..atentie masina este cu obloane si car diferite marfuri : mobila etc etc nu platforma pentru masini accidentate tin sa mentionez ca am toate actele valabile cod caen 4941 platesc la finante pentru asta trimestrial de 11 ani am facturier si chitantier,foi de parcurs, stampila firma si autorizatie de la cam de comert cu transport rutier de marfa, ba am si cateva contracte de prestari servicii chiar si cu dedeman vaslui ba chiar si cu consiliu local vaslui si cu toate astea ma obliga zic ei sa fac taxi stie cineva daca este legal asta ma pot obliga sa o fac taxi marfa?va salut si va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sorintoader72@yahoo.com , utilizator 16:36, 12 Februarie 2019
Buna seara,
cei de la primarie nu v-au spus si temeiul legal in baza caruia aveti aceasta obligatie?
Buna seara,
cei de la primarie nu v-au spus si temeiul legal in baza caruia aveti aceasta obligatie?
Multumesc pentru raspuns, am fost la primaria vaslui si mi-au pus aceasta lege in fata ..ce parere aveti?[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru transport de marfa pe teritoriul romaniei Bossde_Boss Bossde_Boss Ce acte sunt necesare altele decat cele ale masini pentru transport marfa pe teritoriul Romaniei cu autoutilitara 3,5 tone , inmatriculata in Bulgaria. In ... (vezi toată discuția)